Varför inte ta ditt intresse för sport utomlands? Inkludera kärleken till sport nästa semester, det finns flera olika paket eller egna lösningar som du kan välja. Har du idétorka? Vi sammanfattar några semestertips för vinterresor. 

Hockeyresa

Vad kan vara bättre än att vara ledig och få chansen att se NHL live? Du får möta den nordamerikanska kulturen och nöjena. En resa till USA är kostsam men när du väl har bestämt dig är det inte så stor skillnad att lägga till ett fantastiskt evenemang i priset. Boka resa, hotell och matchbiljetter i samma paket för att vara säker på att inga problem uppstår. Vill du inte lösa schemat själv, lista ut vilken resa du ska boka för komma i tid till matchen samt välja ett passande hotell, finns det företag som kan sammansätta ett paket åt dig. Samma paket går så klart att kombinera med andra sporter men tillsammans med vintersäsongen är det hockey som gäller.

Tävlingsresa

Om du gillar att tävla i triathlon, cykling eller styrketräning kan du betala inträde för att delta i en tävling utomlands. De bästa tävlingarna att delta i är dem som inte kräver mycket utrustning, du slipper frakta extra mycket bagage på flyget och betala för det. Runt om i Europa och världen hittar du tävlingar som tar emot alla, inte bara eliten. Efter att ha cyklat många mil genom Sverige kan det vara kul att utmana dig själv och cykla i de schweiziska alperna eller längs ökenvägarna i USA. Nu under vintern kan du dock fundera på vilka vintersporter som känns lockande. En slalomtävling eller möjligen längdskidor går att hitta i många länder.