Slår du på teven varje helg för att följa utvecklingen i Premier League? Eller sitter du ideligen uppe hela natten för att följa de stora amerikanska sportligorna? Det kan röra sig om amerikanska ligorna i basket, baseboll eller amerikansk fotboll.

Oavsett sporten du brinner för så förstår vi förkärleken människor känner för sina favoritlag. Därför vill vi även uppmuntra dig till att visa upp ditt supporterskap.

Supporterskap är nyttigt för hjärtat

Forskning visar till och med att det är bra för hjärtat att vara en stark supporter till sin klubb. Med andra ord höjs antalet hjärtslag när du kollar på ditt favoritlag spela en match. Forskare menar att hjärtträningen medför samma hälsofördelar som en rask promenad i 90 minuter. Hjärtfrekvensen ökar ytterligare när ditt lag gör mål eller vinner. Då blir det alltså en sprintnivå av hjärtfrekvensen. Det finns därför mycket glädje i alla sporter, oavsett om du utövar eller beskådar den, glädje som bör visas upp.

Kolla in Supportersplace redan idag för att hitta allt det en supporter kan önska sig. Sedan 1996 har de bidragit till supporterglädje. Sidan är för fans och av fans och är en av nordens största e-shoppar för licensierade supporterartiklar.